Află în 3 pași și 30 de secunde dacă ai infecție urinară

Statisticile arată că una din două femei suferă, cel puțin o dată în viață, de infecție urinară. Cu Uractiv Test afli acasă, în doar 30 de secunde, dacă simptome precum nevoia de a merge des la baie chiar dacă vezica nu este plină, presiunea din zona pelvină, usturimile la urinare, urina urât mirositoare și tulbure indică de fapt o infecție urinară.

Uractiv Test ajută la diagnosticarea infecțiilor urinare prin depistarea leucocitelor, eritrocitelor și nitriților produși de bacteriile din urină. Este eficient atât înainte, cât și după instituirea tratamentului.

Uractiv Test se folosește acasă, simplu, ușor, și în 30 de secunde știi sigur!

Cum?

  1. Pregătește proba de urină. Introdu timp de 1 secundă banda test în proba de urină astfel încât cele 3 câmpuri de testare să fie scufundate complet.
  2. Scoate banda test și așeaz-o orizontal pe o suprafață uscată cu câmpurile de testare în sus, timp de 30-60 de secunde, pentru a permite realizarea reacțiilor.
  3. Compară culorile de pe banda test cu cele din tabelul de culori de pe cutie și citește rezultatul.

Peste 1 milion de femei din România au folosit cu succes Uractiv Test.

Vino în farmacii, cere promoția cu Uractiv Test gratuit și convinge-te!

Uractiv Test – ușor, rapid, activ!

Sfaturi pentru tine

Fiterman Pharma vinde brandul Uractiv către Terapia Cluj, parte a Grupului Sun Pharma

Citește

Igiena intima, inca un subiect tabu?

Suntem siguri ca vorbesti cu prietenele tale in momentul in care ai vreun disconfort in zona intima de orice fel, ca e usturime, iritatie sau e doar „acea perioada a lunii”… Gresim? Si pentru ca va impartasiti aproape orice si faceti schimb de pareri, sigur ati vorbit si despre ritualul zilnic de ingrijire. Chiar daca […]

Citește

Hai sa vorbim despre igiena intima!

Mai ales ca se stie ca zilele calde sunt unul dintre cei mai mari inamici ai sanatatii intime. Este frustrant ca in anotimpul distractiei si al concediilor sa ne confruntam cu infectii precum candidoza sau vaginita bacteriana. Principala responsabila pentru deteriorarea echilibrului tau intim? Umiditatea, spun expertii. Nu numai ca mediul cald si umed favorizeaza […]

Citește