Infectii urinare recurente? Afla cum mentii sanatatea tractului urinar

Senzatia de arsura in momentul urinarii, nevoia de a urina frecvent si durerea pelviana sunt doar cateva dintre simptomele specifice ale infectiei urinare, care pot disparea, ceea ce nu garanteaza insa si eliminarea riscului de aparitie a unei noi infectii urinare. In 20 pana la 30% din cazuri, infectia urinara reapare.

Infectiile urinare sau ITU (Infectiile Tractului Urinar) reprezinta una dintre cele mai comune probleme de sanatate, care afecteaza cu preponderenta femeile. Conform National Library of Medicine:

  • 50-60% dintre femeile adulte se confrunta cel putin o data de-a lungul vietii cu acest tip de infectie.
  • 30% din femei dezvolta infectii ale tractului urinar pana la 24 de ani;
  • dintre acestea, 25% vor dezvolta un nou episod de infectie a tractului urinar in urmatoarele 6 luni;
  • 30% dintre femeile care au avut doua infectii urinare vor avea o alta recidiva;
  • 80% dintre femeile care au suferit mai mult de doua infectii urinare vor dezvolta recidive.

O infectie urinara nu reprezinta o boala cu transmitere sexuala, insa contactul sexual poate favoriza migrarea bacteriilor catre tractul urinar. Tocmai de aceea este important sa mentii o buna igiena a aparatului genital si sa urinezi imediat dupa contactul sexual.

D-manoza Uractiv mentine sanatatea tractului urinar

D-manoza Uractiv capsule/ plicuri este un produs cu compozitie naturala care actioneaza eficient impotriva aderarii patogenilor la tractul urinar, dar printr-un mecanism neagresiv si ne-antibiotic.
Nu determina perturbari la nivelul florei intestinale si nici nu duce la aparitia unor tulpini rezistente la tratament.
Gratie mecanismului de actiune non-toxic, D-manoza Uractiv se poate administra atat in cazuri acute in cure pe termen scurt, cat si in administrari de lunga durata, chiar si de 6 luni.

Ingrediente active:
D-Manoza este un tip de zahar inrudit cu glucoza, insa mult mai greu de metabolizat de organism si de aceea nu determina o crestere a glicemiei. Se absoarbe in proportie de 90% la nivelul intestinului subtine, insa viteza de absorbtie este de 8 ori mai mica decat cea a glucozei. D-manoza se absoarbe in intregime si se elimina nemodificata in urina unde impiedica aderarea microorganismelor patogene de peretele tractului urinar, in special a Escherichiei coli.
Vitamina C este vitamina cu rol foarte important in functionarea sistemului imunitar. Ea contribuie la instalarea unui raspuns imun rapid impotriva unui agent patogen, inclusiv a celor din sfera urogenitala.
Radacina de pir este un diuretic foarte eficient. Extractul de radacina de pir creste cantitatea de urina produsa si filtrata de rinichi si determina o curatare mecanica a tractul urinar o data cu fluxul urinar.

Avantaje:

  • compozitie naturala, care împiedica aderarea microorganismelor patogene la peretele tractului urinar, în special coli;
  • actiune eficienta printr-un mecanism neagresiv și ne-antibiotic;
  • fara reactii adverse
  • OK pentru diabetici. D-manoza este metabolizata lent de catre organism și nu determina creșterea glicemiei

D-manoza Uractiv (plicuri sau capsule) este disponibil pe shopfiterman.ro.

Sfaturi pentru tine

Hai sa vorbim despre igiena intima!

Mai ales ca se stie ca zilele calde sunt unul dintre cei mai mari inamici ai sanatatii intime. Este frustrant ca in anotimpul distractiei si al concediilor sa ne confruntam cu infectii precum candidoza sau vaginita bacteriana. Principala responsabila pentru deteriorarea echilibrului tau intim? Umiditatea, spun expertii. Nu numai ca mediul cald si umed favorizeaza […]

Citește

Femeile au un risc de cinci ori mai mare decat barbatii sa se confrunte cu incontinenta urinara

Incontinenta urinara continua sa fie o problema subdiagnosticata si subraportata ce afecteaza una din patru femei cu varsta intre 30 si 60 de ani si una din sase femei cu varsta de peste 40 de ani. Mai mult, peste 80% din populatia de peste 60 de ani prezinta nicturie. La nivel mondial, exista peste 200 […]

Citește

Infectii urinare recurente? Afla cum mentii sanatatea tractului urinar

Senzatia de arsura in momentul urinarii, nevoia de a urina frecvent si durerea pelviana sunt doar cateva dintre simptomele specifice ale infectiei urinare, care pot disparea, ceea ce nu garanteaza insa si eliminarea riscului de aparitie a unei noi infectii urinare. In 20 pana la 30% din cazuri, infectia urinara reapare. Infectiile urinare sau ITU (Infectiile […]

Citește