Igiena Intima

Stiai ca sapunurile obisnuite au un pH cuprins intre 8 si 10, adica mult mai mare decat pH-ul vaginal si al zonei intime externe?

Ce inseamna o igiena intima corecta?

O buna igiena personala este un prim pas pentru sanatate. Tocmai de aceea este important sa alegi produsele potrivite, care sa te ajute sa te mentii sanatoasa.

Multe dintre produsele pe care le folosim pentru igiena intima pot irita uretra si pot duce la instalarea unei infectii. De exemplu, sapunurile obisnuite pot afecta pH-ul vulvei si pH-ul vaginal. Majoritatea au un pH cuprins intre 8 si 10, ceea ce este un pH mult mai mare decat pH-ul vaginal si al zonei intime externe, multe femei acuzand mancarimi, iritatii, roseata sau un disconfort evident dupa utilizarea acestor tipuri de produse.

In schimb, produsele special concepute pentru igiena intima contribuie la mentinerea echilibrului natural al zonei intime externe, calmeaza iritatiile si refac mucoasa genitala, reduc senzatia de disconfort si mirosul neplacut, asigura pH-ul optim de 3,5 si mentin echilibrul florei genital.

Iti recomandam:

Uractiv® Sensitive, gel
Uractiv® Sensitive, gel
Uractiv Sensitive este un gel intim special conceput pentru utilizare zilnica, fara parabeni si fara SLS, care calmeaza disconfortul vaginal (iritatii, roseata sau mancarimi) si imbunatateste microflora naturala.
AFLĂ MAI MULTE
URACTIV Forte Intimate Wash
URACTIV Forte Intimate Wash
Uractiv Forte Intimate Wash este un produs special conceput pentru ingrijirea zilnica a zonei genitale externe, in perioada tratamentului infectiilor urinare si ginecologice.
AFLĂ MAI MULTE
URACTIV 21 Intimate Wash
URACTIV 21 Intimate Wash
Uractiv 21 Intimate Wash este un produs special conceput pentru ingrijirea zilnica, ce contribuie la mentinerea echilibrului natural al zonei intime externe.
AFLĂ MAI MULTE